Menu

Beveiliging


Als allround installatiebedrijf hebben wij ons ook bekwaamd in het beveiligen van bedrijven en woningen. Praktisch elk aspect van technische beveiligingsoplossingen kunnen wij inzetten om jouw woning of bedrijf veilig te houden tegen ongeoorloofde toegang, inbraak of brand.

Complete beveiliging laten aanleggen

Helaas moeten we rekening houden met gevaren die zowel je woning als je bedrijfspand bedreigen. Dit heeft grotendeels te maken met onbevoegden die toegang proberen te krijgen tot waardevolle objecten, gevoelige informatie of gegevens van je medewerkers. Ook zijn er mensen die het puur gaat om schade aan te brengen aan je bezittingen. De hedendaagse techniek biedt gelukkig veel mogelijkheden om je hier tegen te beveiligen en wij zijn specialisten in de realisatie hiervan. Door techniek slim in te zetten, houden we buitenstaanders buiten, houden we de omgeving 24 uur per dag in de gaten en geven we een alarm wanneer iemand toch onbevoegd binnendringt of er een brand ontstaat.

Lees op de onderstaande pagina’s meer over de verschillende beveiligingssystemen die wij kunnen aanleggen of neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.