Menu

Elektrotechniek


Het aanleggen van elektrotechniek in de breedste zin van het woord, dat is waar de expertise van onze elektriciens ligt. Zowel kracht- als lichtstroom en zowel voor particulieren als bedrijven en ook het adviseren en installeren van passende verlichting hoort hier uiteraard bij. Grotere projecten worden getekend met gerenommeerde technisch tekensoftware van Stabicat. Wij zijn gevestigd in Emmen en werken vooral in de provincies Groningen en Drenthe. Indien je een ervaren instalateur zoekt met brede kennis en ervaring dan kunen wij je zeker van dienst zijn.

Breed inzetbare elektricien

Natuurlijk kunnen wij de elektriciteit en verlichting (maar ook gas/water/verwarming/zonnepanelen) in een nieuwbouw -of verbouwproject voor onze rekening nemen. Maar onze kennis gaat verder. Voor bedrijven ontwerpen en realiseren we complexe schakelkasten, aansturing van machines, elektromotoren en gebouw beheersystemen. Wij weten voor elke situatie de juiste oplossing te adviseren én onze elektriciens zullen dit deskundig en veilig uitvoeren. Innovatief, verantwoord en met oog voor duurzaamheid. Niet voor niets zijn wij erkend door InstallQ: het keurmerk van elektrotechnische bedrijven.

 

Installateur met zegelrecht

Bij het werken aan installaties is het in sommige gevallen nodig de spanning geheel te onderbreken. Hiervoor moet de hoofdzekering tijdelijk worden verwijderd en moet dus het zegel van de toeleverancier worden verbroken. Als installateur in Emmen, Drenthe hebben zelf zegelrecht en onze elektriciens kunnen dus ook zelf een nieuw zegel op de hoofdzekering aanbrengen.

Meer dan 35 jaar ervaring

Doek Installatietechniek is een relatief nieuw installatiebedrijf waarin je volop enthousiasme voor het vak en jouw projecten vindt. Toch bogen wij op vele jaren ervaring, onze elektriciens zijn namelijk zeer ervaren krachten en hebben gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring! Neem contact met ons op om jouw project met ons te bespreken!

 

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.