Menu

Industriële elektrotechniek


Betrouwbaarheid, veiligheid en kostenefficiënt; dat is waar onze installaties aan moeten voldoen. Zeker in de industrie is elektrotechniek eigenlijk altijd maatwerk. De infrastructuur moeten volledig aansluiten bij de behoeften.

Betrouwbaar en stabiel

Wanneer een proces vastloopt, doordat de elektrotechnische installatie niet goed functioneert, kan dit grote gevolgen hebben. Denk aan het stilvallen van een productielijn of het onbruikbaar worden van producten wanneer plotseling de elektriciteit wordt onderbroken. De kosten hiervan kunnen snel oplopen. Een stabiele en betrouwbare elektronische infrastructuur is dan ook een must voor elk bedrijf. Wij ontwerpen en installeren deze installaties, welke NEN 3140 en NTA 8220 goedgekeurd worden opgeleverd.

35 jaar ervaring in industriële elektrotechniek

Onze elektromonteurs zijn niet alleen goed opgeleid in het ontwerpen en installeren van industriële elektrotechniek, ook in het bouwen van panelen en automatiseren. Ze hebben gezamenlijk ook meer dan 35 jaar ervaring! Ze weten dus wat ze doen en zijn alleen tevreden met de beste passende oplossing. Die moet niet alleen de NEN 3140 en NTA 8220 keuring glansrijk kunnen doorstaan, maar moet ook kostenefficiënt zijn.

Op zoek naar experts in industriële elektrotechniek?

Neem contact met ons op

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.