Menu

Panelenbouw


In de industrie wordt veel gebruik gemaakt van panelen om de werking van procesautomatisering of machines aan te sturen of deze gemakkelijk bedienbaar te maken.

Paneelbouw is maatwerk

Een paneel is in bijna alle gevallen speciaal ontworpen en ontwikkeld voor specifieke functies in een specifieke omgeving. Expertise is dan ook essentieel in dit vakgebied. Niet alleen moet het paneel technisch precies doen waar het voor bedoeld is, ook moet de bediening zo zijn ontworpen dat een medewerker hier intuïtief en met veel gemak mee kan werken, terwijl er vanuit de kast de meest complexe schakelingen en processen worden uitgevoerd. Een schakel- of bedieningspaneel is dan ook maatwerk en een vak apart waar onze paneelbouwer in uitblinkt.

 

Deskundige paneelbouwer met veel ervaring

Zoals op de foto’s te zien, is bij Doek Installatietechniek verregaande expertise aanwezig om panelen voor zeer uiteenlopende doeleinden te ontwerpen en bouwen. Onze paneelbouwer heeft naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers al vele panelenbouw opdrachten mogen afronden. Ook in de panelen zelf zorgen wij voor overzicht en minimale kans op storingen door alleen met eersteklas materiaal en zeer nauwgezet te werken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.