Menu

Over ons


Allround in elektrotechniek

Je hebt elektrotechnische bedrijven in allerlei vormen. Vaak heeft een bedrijf een focus op bepaalde werkzaamheden, zoals het aanleggen van de elektriciteit in nieuwbouwwoningen, het aanleggen van zonnepanelen of het oplossen van storingen. Bij Doek Installatiebedrijf zijn we heel allround, we kunnen bijna alles op het gebied van elektrotechniek, van het aanleggen van (duurzame) verlichting tot complexe gebouwbeheerssystemen en beveiliging.

Maar we onderscheiden ons omdat we ook deskundig en ervaren zijn in het ontwerpen en realiseren van (zware) industriële installaties.

Industriële elektrotechniek

Niet alleen het aanleggen van goed ingedeelde krachtstroomtoevoer voor zware machines, maar ook het automatiseren van processen is onze passie. Wij onderzoeken hoe processen lopen en komen met voorstellen om deze efficiënt te automatiseren en daarmee te optimaliseren. Kostenreductie en gemakkelijker en veiliger werken zijn hiervan de gevolgen. Het aansturen van automatiseringen wordt uitgevoerd door regel -en bedieningspanelen die wij zelf ontwerpen en programmeren. Bovendien kunnen wij de periodieke keuringen (NEN 3140 en NTA 8220) en inspecties uitvoeren.

Passie voor het vak

Ons bedrijf is ontstaan nadat vader en zoon Doek na samen meer dan 35 jaar ervaring bij diverse elektrotechnische bedrijven te hebben opgedaan, besloten een eigen bedrijf te starten. Slimme en goed doordachte oplossingen bedenken en dit perfect realiseren zit de beide heren in het bloed. Kwaliteit en betrouwbaarheid leveren is waar ze voldoening uit halen. Met deze normen en waarden kon succes voor Doek Installatiebedrijf niet uitblijven. Vanaf de start was het bedrijf meteen een zeer gewaardeerde partner, de goede verhalen gingen snel rond en daarmee is de naam van Doek Installatietechniek definitief gevestigd!

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.