Menu

Brandbeveiliging


Elk bedrijf of organisatie dient de werkplek te beveiligen tegen brand, zodat medewerkers (en bezoekers) maar ook opgeslagen materialen beschermd zijn tegen brandgevaar. Hiervoor dien je, bij grotere gebouwen, een brandmeldsysteem te laten aanleggen en te onderhouden. Vanuit onze locatien in Emmen zijn wij in onze regio (Groningen en Drenthe) deskundig én ervaren in het aanleggen en onderhouden van moderne brandbeveiliging. Lees meer over brandbeveiliging of neem meteen contact met ons op!

Branddetectiesysteem laten aanleggen

Rook, CO2 of warmtemelders zijn constant alert en detecteren een beginnende brand in een vroeg stadium. Hierdoor is de kans op snelle actie optimaal en blijft de schade en het gevaar beperkt. De combinatie met juiste blusmiddelen die beschikbaar zijn, is hierbij natuurlijk essentieel.

Brandmelders

Ook mensen moeten snel alarm kunnen slaan wanneer een brand ontstaat. Hiervoor worden panelen op strategische plaatsen in het gebouw geïnstalleerd waar men met een knop (vaak met een beschermglaasje ervoor) meteen alarm kan slaan.

Brandmeldingpaneel

Op een centrale plaats wordt een paneel geplaatst waarop is te zien waar een brand gemeld of gedetecteerd is. De BHV-ers kunnen op basis hiervan de juiste acties ondernemen en (eventueel) tot ontruiming overgaan. Een brandmeldingpaneel kan ook sprinklers of andere geautomatiseerde blusinstallaties aansturen en indien nodig noodverlichting en nooduitgang aanduidingen inschakelen. Tevens kan via dit centrale paneel de brandweer worden gealarmeerd. Ook wanneer er geen mensen in het pand aanwezig zijn, kan er dus snel alarm worden geslagen.

Wij installeren jouw brandbeveiliging

Wij zijn ervaren en deskundig in het ontwerpen en installeren van branddetectie en meldingssystemen. Ook het onderhoud van de brandbeveiliging kunnen wij professioneel voor je uitvoeren. Wij werken vooral in Noord Nederland, met de nadruk op Groningen en Drenthe. Vanuit onze locatie in Emmen kunnen wij deze regio perfect bedienen. Heb je vragen of wil je een offerte voor brandbeveiliging op maat? Neem dan meteen contact met ons op!

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.