Menu

Diensten


Passie voor het vak en innovatie heeft ervoor gezorgd dat wij met een klein team veel verschillende disciplines binnen de installatietechniek tot in de puntjes beheersen. En dit uitgebreide dienstenpakket zetten we tot grote tevredenheid van onze klanten elke dag in.

Elektrotechniek

De basis in ons bedrijf is de elektrotechniek. Hierin zijn we ’allround’. Van het aanleggen van de elektriciteit en verlichting in een woning of utiliteit, zoals een winkel of kantoor, tot  complexe regel  -en bedienpanelen en schakelkasten in de industriële elektrotechniek.

> Lees meer

Installatietechniek

Daarnaast kunnen we ook de verwarming en gas, water, data -en sanitairinstallaties aanleggen of aanpassen bij bijvoorbeeld een verbouwing of uitbreiding.

> Lees meer

Totaalaanbieder

Keuringen en beveiliging maken ons dienstenpakket compleet, waardoor je ons gerust een totaalaanbieder op installatiegebied kunt noemen. In alle projecten die we uitvoeren hebben we aandacht voor duurzaamheid, innovatie en veiligheid. Bovendien houden we van korte lijnen en zijn we zeer betrokken. Lees op de volgende pagina’s meer informatie of neem contact met ons op.

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.