Menu

Camerabewaking


Je eigendommen, maar ook de veiligheid van je medewerkers vanaf een centraal punt of zelfs overal vandaan in het oog kunnen houden. Dat doe je met camerabewaking. Niet alleen kun je live zien welke activiteit er in en om je pand is, ook kun je opnemen en terugkijken wanneer een incident heeft plaatsgevonden.

Moderne camerasystemen

Videobanden die gewisseld moeten worden en waarvan bij het bekijken van beelden blijkt dat de kwaliteit allang niet meer voldoende is. Dure camera’s met speciale bekabeling en alsnog een slecht beeld en alleen op een vaste plek de beelden kunnen zien. Het behoort gelukkig tot het verleden. Inmiddels is het aanleggen van een camerasysteem stukken gemakkelijker geworden, de kwaliteit hoger en de kosten veel lager. Geen enkele belemmering meer om ook jouw pand te voorzien van een goed modern camerasysteem.

Camerabewaking laten installeren

Zowel bij een bedrijf als bij een woning kunnen wij prima camerabewaking installeren. Wij hebben de ervaring om met slim gekozen posities met minder camera’s veel in beeld te brengen en de installatie eenvoudig te houden. Hierdoor vallen de kosten mee en vergroot je toch je veiligheid enorm, want alleen al de aanwezigheid van videobewaking schrikt kwaadwillenden af.

Ook op afstand bekijken

De meeste camerasystemen werken met een recorder waarmee je de verschillende camera’s aanstuurt en die ook de opnames bewaart, zodat je die kunt terugkijken. Via de recorder kan je ook op afstand de live en opgenomen beelden bekijken. Bijvoorbeeld via een tablet of smartphone, waar dan ook ter wereld!

Totaal in beveiliging

Doek installatietechniek is de totaalaanbieder van beveiliging. Naast camerasystemen leggen wij ook jouw inbraakalarm, branddetectiesysteem en toegangscontrole aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.