Menu

Intercom en toegang


Je kunt nog zoveel camera’s en alarmsystemen installeren; het begint allemaal bij het zorgen dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot ruimtes. Dit kan natuurlijk door goede sloten en een goed doordacht sleutelplan te gebruiken, maar ook digitale toegangscontrole en intercomsystemen zijn hiervoor een perfecte oplossing.

Toegangscontrole

Door medewerkers te voorzien van een code, toegangspasje of ‘druppel’ kun je vrij eenvoudig zorgen dat alleen zij het pand binnen kunnen komen, via een deur die automatisch in het slot valt. Maar dit is uit te breiden tot een veel breder toegangssysteem. Van elke relevante interne deur kan worden geprogrammeerd wie hier toegang heeft. Deze techniek voor toegangscontrole is inzetbaar bij vele soorten deuren, zoals automatische schuifdeuren, tourniquetdeur,  roldeuren en normale openslaande deuren die geautomatiseerd zijn. Door derden te weren is de veiligheid van medewerkers en materialen al snel aanzienlijk te verbeteren.

Lees meer over toegangscontrole systemen

Intercom

Een intercomsysteem is in feite ook een toegangssysteem. Hiermee kan een persoon die geen eigen toegang in de vorm van een sleutel, code, pasje of ‘druppel’ heeft, zich melden bij bijvoorbeeld een receptionist of portier. Dit kan alleen op basis van audio (dus alleen praten) of ook met beeld erbij. De receptionist of portier kan vervolgens de toegang op afstand bedienen. Dit kan toegang tot een pand of terrein zijn. De persoon die de vanuit de organisatie de intercomaanroep aanneemt, hoeft niet ter plaatse te zijn, dit kan allemaal op afstand plaatsvinden.

Wij vergroten je veiligheid

Doek Installatietechniek kan de totale beveiliging voor jouw bedrijf of woonhuis realiseren. Van een goed doordacht plan tot de installatie en het onderhoud. Niet alleen de toegangscontrole en intercomsystemen, ook inbraakbeveiliging, branddetectie en camerasystemen kunnen wij verzorgen, waarbij we deze systemen ook nog een slim met elkaar kunnen verbinden!

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.