Menu

Industriële Automatisering


Industriële automatisering kan perfect worden ingezet om processen te optimaliseren, te versnellen en beter of gemakkelijker aan te sturen. Door een proces in kaart te brengen en creatief te denken, weten wij vele werkprocessen slim en efficiënt te automatiseren.

Automatisering maakt het werk gemakkelijker

In de industrie wordt automatiseren nogal eens als een gevaar voor de arbeider gezien. Toch is het niet zo dat het automatiseren van processen altijd ten koste van banen gaat. Het werk wordt voor de medewerker vaak juist gemakkelijker, veiliger of minder zwaar, doordat een deel van de standaard handeling geautomatiseerd wordt. Maar in het laten functioneren van het proces is de medewerker in de meeste gevallen nog steeds een belangrijke schakel. Wij ontwerpen automatiseringen dan ook  veelal in samenwerking met de medewerker, omdat die het proces het beste kent.

Er is veel mogelijk

In industriële automatisering is maatwerk standaard. Er is ontzettend veel mogelijk en de grenzen worden steeds verder opgerekt. Wij gaan dan ook graag in gesprek om te onderzoeken of ook jouw processen door automatisering kunnen worden geoptimaliseerd.

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.