Menu

Installatietechniek


Behalve elektrotechniek kunnen wij ook alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek uitvoeren. Denk daarbij aan onder andere:

  • Aanleg en onderhoud C.V. installaties en vloerverwarming
  • Aanleg en onderhoud warmtepompen en andere innovatieve warmtebronnen
  • Water, afvoer en gasleidingen
  • Ventilatiesystemen en klimaatregeling
  • Sanitair

Grotere projecten worden getekend met gerenommeerde technisch tekensoftware van Stabicat.

Tevens hebben wij zegelrecht en kunnen dus zonder dat er andere partijen aan te pas komen het zegel van de toeleverancier verwijderen en na oplevering een officieel nieuw zegel plaatsen.

Hoge kwaliteit

Wij streven altijd naar perfectie in al onze werkzaamheden. Een goed doordacht ontwerp en perfecte uitvoering is waar wij voor gaan. Zoals op de foto’s te zien, moeten onze installaties niet alleen functioneren, maar moet de aanleg overzichtelijk en met de best passende materialen worden uitgevoerd. Hierdoor zijn toekomstige uitbreidingen mogelijk, is de kans op storingen gering en als er een storing optreedt, is deze sneller te verhelpen.

Warmte in woning of bedrijf

De verwarming in woning of bedrijf is een expertise apart. De traditionele gaskachel vind je niet veel meer, maar de centrale verwarming op gas (hoewel nog het meest ingezet)  is inmiddels ook al op z’n retour. Vloerverwarming is vooral bij nieuwbouw inmiddels de norm, maar ook bij verbouw of renovatie wordt regelmatig de radiator vervangen door vloerverwarming. Voor bedrijfshallen worden vaak heaters ingezet. Wij kennen alle opties en komen met een passende oplossing.

Innovatieve, duurzame verwarming

Er zijn inmiddels een aantal duurzame alternatieven om te verwarmen zonder gas. Wij volgen deze innovaties op de voet en kunnen diverse technieken inzetten. De warmtepomp is hiervoor het bekendste voorbeeld en ook hier hebben we succesvolle projecten mee afgerond.

Samenwerking

Wij zijn aangesloten bij InstalQ, Erkent Leerbedrijf en werken met de gebouwbeheersing via het KNX-protocol.